Onze merken.

We kunnen jouw unieke kapsel alleen perfect maken als we met de beste merken werken. Maar wat maakt deze merken de beste? Maak kennis met ze…

Kérastase.

Kérastase is hét merk van L’Oréal, dat voorop wat betreft de nieuwste technieken. Deze technieken worden ontwikkeld door de 700 wetenschappers die onderzoek doen voor L’Oréal, met al meer dan 600 patenten.

Mineralogie.

Een bedrijf dat net als wij, altijd streeft naar het beste van het beste. De visie van Mineralogie is het ontwikkelen van formules en technieken die een verzorging zijn voor de huid, en tegelijk een prachtige natuurlijke look geven.

L’Oréal Proffessionel.

Als sinds 1909 voorziet L’Oréal Professionnel kappers van de meest innovatie producten die getest en goedgekeurd zijn door de grote namen in de kapperswereld.

Niet alleen in de kapsalons, maar ook bij de grootste modeshows worden de producten van L’Oréal Professionnel gebruikt.

Indian Gold.

Prachtige extensions die haarfijn aansluiten op de kleur, structuur en het model van je eigen haar. Gemaakt van volledig natuurlijk haar uit India. Ook als het niet gaat om het knippen of verzorgen van je haar, maar om iets unieks als extensions, werken wij met het beste product.

American Crew.

Official Supplier to Men. En dat is waarom wij het gebruiken. American Crew biedt voor ieder type mannenhaar, een oplossing. Een volledig assortiment, zonder het onnodig ingewikkeld te maken.

Ons adres.

In de Fuik 53

3192 HD Hoogvliet

doublethaarmode@hotmail.com

(010) 416 31 01

Onze openingstijden.

zondag en maandag: gesloten
dinsdag: 8.30- 19.00 uur
woensdag: 8.30- 17.15 uur
donderdag: 8.30- 17.15 uur
vrijdag: 8.30- 21.00 uur
zaterdag: 8.00- 13.00 uur