Thea

Ik ben Thea, de eigenares, en heel trots op Double T haarmode. Ik ben een perfectionist in alles, maar vooral in mijn werk. Bij knippen is niets mij te gek, en je mag me daarom ook wel een professionele vakidioot noemen.

Mirelle

Ik ben Mirelle en ik werk al sinds 1998 bij Double T Haarmode met veel passie en plezier. Ik word vooral gelukkig als ik mijn creativiteit kwijt kan bij het kleuren, knippen en stylen en er op die manier voor kan zorgen dat het helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

Diana

Ik ben Diana, werk sinds 1995 bij Double T Haarmode, en zelf ben ik net een toverbal. Ik hou van verschillende kleuren en aparte kapsels, het kan me niet uitdagend genoeg zijn. Ben jij hier ook voor in? Dan zie ik je snel in de salon!

Sandra

Ik werk al sinds 1991 voor voor Double T Haarmode(dit betekent niet dat ik oud ben, maar heel jong begonnen). Ik heb voor het kappersvak gekozen, omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn passie ligt bij het kleuren van het haar en de juiste coupe voor het haar en gezicht realiseren. Daarnaast vind ik mannenhaar knippen ook geweldig.

Judith

Ik ben al sinds 1989 werkzaam als kapster bij Double T Haarmode. Voor mij is het mens 'achter' de klant net zo boeiend als het haar van de klant. Omdat mijn eigen haar krult weet ik uit ervaring hoe lastig het kan zijn om uit te leggen wat je wil. Ik kan perfect uitleggen wat je wel en vooral niet moet doen met krullend haar om te zorgen dat het mooi valt. Ook herenhaar is bij mij in goede handen.

Joke

Ik ben geen kapster, maar de gastvrouw van Double T Haarmode en ik ben iedere donderdag te vinden in de salon. Een praatje maken met de klanten, het ondersteunen van de kapsters en de gezellige sfeer bij Double T Haarmode zorgen ervoor dat ik zo dol ben op mijn werk.

Ons adres

In de Fuik 53

3192 HD Hoogvliet

(010) 416 31 01

Onze openingstijden

zondag en maandag: gesloten
dinsdag: 8.30- 19.00 uur
woensdag: 8.30- 17.00 uur
donderdag: 8.30- 17.00 uur
vrijdag even week: 8.30- 19.00 uur
vrijdag oneven week: 8.30- 17.00 uur
zaterdag: 8.00- 14.00 uur

Privacy & Cookie Statement